VERGADERTAFELS

Ook het huren van een vergadertafel is geen probleem. Vergadertafels zijn perfect te gebruiken bij besprekingen met klanten of collega’s.

Bij Arrola heeft u de mogelijkheid om uw vergadertafel perfect te laten aansluiten bij uw overige inrichting en beschikbare ruimte. Op zoek naar een eenvoudige 4-poot vergadertafel die ook te gebruiken is als kantinetafel of een ovale vergadertafel met luxe uitstraling? In beide gevallen hebben wij geschikte tafels beschikbaar.

Ovale Vergadertafel

240 x 120 cm

Ovale vergadertafel geschikt voor plaatsing in het midden van de vergaderruimte. Aan beide kanten kunnen 3 personen plaatsnemen waardoor deze tafel geschikt is voor 6 personen.

Tonvormige Vergadertafel

240 x 120 cm

Mooie tonvormige vergadertafel voorzien van een wit of eiken blad. Deze vergadertafel heeft een luxe uitstraling en is geschikt voor 6 tot 8 personen.

Rechte Vergadertafel

160 x 80 cm

De standaard vergadertafel die ook te gebruiken is als kantinetafel. Deze vergadertafels zijn perfect te gebruiken binnen een maatwerk opstelling zoals een Carre of U-vorm vergader opstelling.

Rechte Vergadertafel

180 x 80 cm

Gelijk aan de vergadertafel van 160×80 cm, maar dan net iets langer. Geschikt als spreektafel op een kamer, maar ook voor grote opstellingen.

Gratis

bezorging & afhalen

Arbo

goedgekeurde artikelen

Flexibel

dagelijks opzegbaar

Offerte

binnen 24 uur

Ontvang snel uw offerte via de mail

Vaste lage prijs inclusief gratis levering en afhalen

Flexibel en dagelijks opzegbaar

Voldoet aan de ARBO normen

ENKELE VAN ONZE KLANTEN