BUREAUSTOELEN

Tijdelijk bureaustoelen nodig? Bureaustoelen huren bij Arrola is de perfecte oplossing!

Wellicht zijn er voor een project of stagiairs extra bureaustoelen nodig of wellicht is er een verhuizing gaande waarbij twee vestigingen voorzien van werkplekken moeten blijven. Er zijn talloze situaties waarbij de huur van een bureaustoel verstandig is dan de aankoop van een burostoel.

Ahrend 220

De klassieker van Ahrend die zich reeds vele jaren bewezen heeft. Door de subtiele vormgeving en NEN-EN 1335 normering is deze bureaustoel perfect voor projectwerkplekken in te zetten.

Ahrend 230

Huur nu de allround Ahrend 230 bureaustoel die zitcomfort combineert met veel persoonlijke instellingen. Deze bureaustoel is voorzien van 4D armleuningen die o.a. in hoogte, diepte en breedte in te stellen zijn.

Dauphin Extender

De Dauphin Extender is een ergonomische bureaustoel die voldoet aan de NPR-1813 normering. Deze bureaustoel is voorzien van een lendesteun voor een goede aansluiting van de onderrug.

Drabert Entrada

De Drabert Entrada bureaustoel is geschikt voor iedere werkplek op kantoor of thuis. Daar de instelbaarheid van zowel de zit-diepte als de rug-hoogte is deze bureaustoel zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Gratis

bezorging & afhalen

Arbo

goedgekeurde artikelen

Flexibel

dagelijks opzegbaar

Offerte

binnen 24 uur

Ontvang snel uw offerte via de mail

Vaste lage prijs inclusief gratis levering en afhalen

Flexibel en dagelijks opzegbaar

Voldoet aan de ARBO normen

ENKELE VAN ONZE KLANTEN