BUREAUS

Voor het huren van bureaus zijn er diverse uitvoeringen en mogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een standaard in hoogte verstelbaar bureau, maar indien meerdere personen gebruik maken van hetzelfde bureau zijn er ook slingerbureaus en zit-sta bureaus te huur. Al onze bureaus zijn in hoogte verstelbaar en voldoen aan de ARBO normen. Zo zijn de zit-zit bureaus standaard van 62 t/m 82 cm hoogte in te stellen en zit-sta bureaus van 65 t/m 130 cm.

Bureau 160 x 80 cm

Handmatig Verstelbaar

De basis van iedere kantoorinrichting. Dit bureau is handmatig op de gewenste hoogte in te stellen door middel van een schroef en een bureaublad van 160 cm breed en 80 cm diep.

Bureau 180 x 80 cm

Handmatig Verstelbaar

Extra werkruimte door het bureaublad van 180 x 80 cm. Dit bureau is eenvoudig op hoogte te brengen d.m.v. een inbussleutel. U heeft de keuze uit een aluminium of zwart onderstel met een modern wit of midden eiken bladdecor.

Slingerbureau 160 x 80 cm

Slinger Instelbaar

Wanneer meerdere personen gebruik maken van hetzelfde bureau is het aan te raden om een slingerbureau te huren. Door het bureau middels een slinger op de gewenste hoogte te draaien is dit bureau voor iedere gebruiker perfect in te stellen.

Zit-Sta Bureau 160 x 80 cm

Elektrisch Instelbaar

Gezonder werken door zitten af te wisselen met staand werken. Huur nu deze mooie zit-sta bureaus die voorzien zijn van een memory display inclusief USB. Deze zit-sta bureaus hebben een bereik van 65 tot 130 cm.

Gratis

bezorging & afhalen

Arbo

goedgekeurde artikelen

Flexibel

dagelijks opzegbaar

Offerte

binnen 24 uur

Ontvang snel uw offerte via de mail

Vaste lage prijs inclusief gratis levering en afhalen

Flexibel en dagelijks opzegbaar

Voldoet aan de ARBO normen

ENKELE VAN ONZE KLANTEN