ARCHIEFKASTEN & KANTOORKASTEN

Het is prettiger werken in een opgeruimde werkomgeving. Het huren van een archiefkast met roldeuren of draaideuren is daarom een goede aanvulling op de werkplek.
Bij Arrola heeft u de keuze uit verschillende maten voor het opbergen van uw ordners en kantoormaterialen. Lage kasten zijn tevens te gebruiken voor het plaatsen van een printer.

Alle kasten worden standaard geleverd met legborden. Indien uw voorkeur uitgaat naar uittrekframes voor hangmappen dan bespreken wij dit graag om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Archiefkast

70x120x43 cm

Standaard archiefkast met een hoogte van ongeveer 70 cm voor het opbergen van mappen en materialen. Standaard geleverd met 1 legbord.

Archiefkast

120x120x43 cm

Deze archiefkast is naast het opbergen van mappen ook perfect te gebruiken als afscheiding of roomdivider. Door de hoogte van 120 cm geeft deze kast de nodige bergruimte, maar is hier nog wel overheen te kijken.

Archiefkast

198x120x43 cm

De standaard archiefkast voorzien van 4 legborden. Door plaatsing tegen een wand wordt met deze kantoorkast veel opbergruimte gecreëerd. De kunststof roldeuren maken dat de deuren soepel lopen.

Draaideurkast

195x120x42 cm

De metalen draaideurkast voor het opbergen van diverse materialen. Deze draaideurkast leveren wij inclusief 4 legplanken.

Gratis

bezorging & afhalen

Arbo

goedgekeurde artikelen

Flexibel

dagelijks opzegbaar

Offerte

binnen 24 uur

Ontvang snel uw offerte via de mail

Vaste lage prijs inclusief gratis levering en afhalen

Flexibel en dagelijks opzegbaar

Voldoet aan de ARBO normen

ENKELE VAN ONZE KLANTEN